Sätt personlig prägel på ditt hem

5-ways-to-put-a-personal-touch-on-your-home3Inredning är ett intresse många har gemensamt. Således finns det en uppsjö av inredningstidningar och inredningstips. Dock är många inte bara ute efter att få ett estetiskt tilltalande hem – de flesta vill också ha ett hem som de trivs i. Genom att sätta personlig prägel på sitt hem med olika detaljer, så lyckas man skapa ett hem som är både vackert och trivsamt. På Heminredning.nu hittar du en mängd bra tips för att få ett trivsamt hem.

Hur uppnår man då detta, och vad räknas som personlig prägel? Vad som räknas som personlig prägel är högst individuellt och således finns det inga objektiva svar. Men olika inredningsdetaljer som inte så många andra har, brukar vara ett säkert kort om man vill få en personlig prägel på sitt hem. Det kan vara minnessaker från utlandsresor, ärvda saker av äldre släktingar eller sådant som är inhandlat på loppis eller liknande. Det behöver oftast heller inte vara särskilt avancerat – det är de små detaljerna som gör det! Således kan det räcka med vackra textilier som med lätthet kan bytas ut när man tröttnar på dem.

Oftast är det enklast att skapa ett personligt hem genom att utgå ifrån en enkel och naturlig bas. Med ljusa och neutrala färger på väggar och fast interiör, så ökar möjligheterna att mixa och matcha lite som man vill med sprakande färger och utstickande detaljer. Även här är det ett ypperligt tillfälle att använda lite annorlunda och roliga textilier i inredningen. För dem som ändå tycker det ser lite trevligare ut med färg på väggarna, så är ett tips att fästa ett fint tyg på en eller flera väggar – är betydligt enklare att ändra än en målad eller tapetserad vägg. Ytterligare ett tips är att inte mixa och matcha i för stor utsträckning, då detta är något som stör helhetsintrycket – vilket i sin tur gör att de speciella inredningsdetaljerna inte kommer till sin rätt.

ADD YOUR COMMENT