Smart förvaring för små ytor

bcea2af584f02064fc6053f867e40b91Om du någon gång har bott trångt, har du säkert upplevt svårigheter med att finna plats för alla dina saker. Förvaring är något som ett mindre boende ofta har väldigt dåligt om och det är upp till personen som bor i hemmet, att lösa problemet.

Nuförtiden finns det mängder med olika typer av förvaring och vill man skulle man kunna ha ett fullt möblerat och utrustat hem på 20 kvm.

Förvaring är dock inte enbart till för den som bor trångt, utan kan även vara till stor hjälp för människor som har mycket saker, men lite plats. Kanske ligger barnens leksaker utspridda på vardagsrumsgolvet jämt och ständigt, eller så har årstiderna skiftat och man behöver en plats för att förvara stora, tung vinterjackor.

Det finns mycket förvaring som på något sätt är gömt eller inbyggt i andra möbler. En mycket smidig förvaring är att ha lådor under sängen. Det är dock bra att tänka på att lådorna har lock, så slipper sakerna du förvarar att bli riktigt dammiga.

Förvaringspallar, bänkar eller bäddsoffor är ett mycket bra exempel på smart förvaring. Sittdelen på bänken eller pallen lyfter du bort, fyller möbeln med vad helst som behöver förvaras och sätter sedan tillbaka locket. Det gäster eller du själv kommer att se är enbart en snygg pall.

För dig som bor litet är bäddsoffan exemplarisk och väldigt lätt att använda! På dagen ser det ut som vilken soffa som helst och om man själv inte vet, är det näst intill omöjligt att se att det gömmer sig en ordentlig säng i soffans inre. Dessa soffor är utmärkta att ha om man t.ex. bor i en etta och inte vill ha sängen i det enda rum man har, eller för personer som gärna har övernattande gäster hemma. Med hjälp av smart förvaring kan du enkelt få undan saker som inte behöver vara framme, men är för kära för att kastas bort.

ADD YOUR COMMENT