Välkommen!

På den här sidan kan du hitta en samling av korta artiklar rörande inredning. Här kan du läsa om klassisk svensk och dansk möbeldesign, få tips för att ljussätta och inreda ditt hem och råd om smarta förvaringslösningar. Förutom att fungera som inspiration för dig när du söker efter just din personliga stil kan du också få hjälpsam information och många tips om hur du enklast och smidigast kan beställa inredning online, eller anlita en inredningsarkitekt.

Hur placerar du strategiskt golv- och taklampor för att få den belysning som passar just dig och ditt hem, oberoende av vilken tid på dagen det är? Hur får du mesta möjliga förvaringsutrymme i ett litet rum eller en trång lägenhet utan att behöva kompromissa med estetik och inredning? Vilka är fördelarna med att söka efter och beställa möbler och lampor online? Vad kan du tänka på när du väljer ut möbler som både ska avspegla dig själv, få ditt hem att kännas som hemma och både fungera och kännas rätt i längden? När kan det vara skäl att överväga en professionell inredningsarkitekts synpunkter, och var hittar man sådana?

Här kan du hitta allt det, och mer, och förhoppningsvis kommer du efter att ha läst några av dessa artiklar att känna att du har fått de redskap du behöver för att inreda på ett medvetet sätt som låter dig få ut det mesta av ditt hem och det utrymme du har.

När det rör sig om att skapa en miljö där du kan känna dig bekväm och avslappnad för en längre tid lönar det sig att tänka till en extra gång.